Mi az a konvertálási szolgáltatás?

ExcleGuruként elég sok adatkonvertálót készítettem, és sok workshopot tartottam ezekről. Azt vettem észre, hogy van aki nagyon jól könyvel, de kissé hadilábon áll az excel táblázatokkal. Nekik szól ez  a szolgáltatás, nem kell semmit csinálnod a táblázatokkal, elküldöd amit mondunk, visszaküldjük a file-t amit be kell importálnod.

Milyen előkészületeket igényel?

Ez attól is függ, milyen adatokat kell konvertálni. Nézzük meg a tipikus eseteket.

Számla adatoknál igazából csak a táblázatot vagy a forrás file-t kérjük, amit az ügyfeled küldött, illetve a tételek kontírozásának paramétereit.

Banki adatok konvertálásánál szükség lesz a partnertörzsre (xls formátumban), a pénzügyi nyilvántartásból a rendezetlen tételekre (úgy, hogy számlák már legyenek felkönyvelve és a szállítók mínusszal legyenek benne) valamint az ügyfél által küldött bankszámlatörténetre (xls, csv, xlsx, xml, stm, sta - banktól függ). Az RLB-ből az adatok pár gombnyomással lementhetőek. Itt is kellenek a kontírozás paraméterei, sőt, itt külön részletesen meg kell adnod pl munkabért, NAV tételeket, stb.

Egyedi konvertálásról külön lehet egyeztetni.

Ki végzi a konvertálást?

A konvertálás egy könyvelő és egy excelhez értő ember közös tevékenysége lesz.

Mennyi idő alatt készül el?

A konvertálást esténként és hétvégenként végezzük el,. A rendszeres megrendeléseket előre beütemezzük. Az eseti igényeket megbeszélés szerinti határidőre tudjuk vállalni.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A szolgáltatás ára nettó 4000Ft/óra. Az elszámolás 6 perces időegységekben történik. Az időbe beletartozik az emailen megkapott adatok letöltésére és megnyitására fordított idő, a konvertálás ideje a konvertáló használatával, az esetleges manuális javításokra fordított idő és az emailen történő elküldés ideje.

Amennyiben az adatokat a nem megfelelő adattartalom vagy adatszerkezet miatt nem tudjuk feldolgozni a feldolgozás előkészületeinek idejét akkor is felszámoljuk az ügyfélnek.

Mit tartalmaz az ár?

Az ár a rendelkezésre álló forrásadatokból történő adathalmazok feldolgozását és RLB által beolvasható formátumra való alakítását tartalmazza. Nem találunk ki dolgokat, a megadott szabályok alapján konvertáljuk az adatokat. Minden adatot feldolgozunk ami értelmezhető, az olyan adatot is, amire nincs iránymutatás, ezek függő tételre kerülnek. A függő tételre kerülő gazdasági eseményeket is feldolgozottnak tekintjük.

Mit érdemes konvertálni?

 Ha rendezetlen, azonosító nélküli webshop tételeket küldesz feldolgozásra, egyikünk sem jár jól. Azt ugyanis csak teljesen manuálisan lehet feldolgozni, ami valószínűleg Neked gyorsabban megy mint nekünk. Mivel óradíjas a szolgáltatás, ezért akár neki is kezdhetnénk, de jobban jár mindenki, ha feldolgozható adatokat kapunk. Olyan adatokat érdemes küldened, ahol megvan a rendező elv vagy elvek, ami alapján párosítani lehet a gazdasági eseményeket.

Hogy lehet megrendelni a szolgáltatást?

 Az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.